Back to All Events

Vapauta hermosto - Yoga Wall Workshop

  • Yoga Nordic Urho Kekkosen katu - ostoskeskus Kamppi Helsinki, 00100 Finland (map)

Taught in Finnish - opetus SUOMEKSI.

Tiesitkö, että hermostosi on kuin kehosi kuningas?

Se säätelee tärkeitä elintoimintoja, lihaksistoa ja vaikuttaa olennaisesti immuniteettiisi. Levottomuus, huono uni, päänsäryt ja kärsimättömyys ovat kaikki hermoston ylikuormituksen merkkejä. Hermostomme yrittää ison stimulaatiotulvan edessä säilyttää tasapainonsa, mutta tarvitsee välillä lisäapua.

Tässä workshopissa opit, mitä apuvälineitä sinun kannattaa käyttää arjessasi hermostosi rauhan palauttamiseen. Opit tehokkaita rentoutus harjoituksia, pranayama-harjoituksia (hengitys) sekä restoratiivisia asentoja, joiden avulla rauhoittua syvästi.

Teemme hermoston vapautus sarjan joogaseinää apuna käyttäen.
Tervetuloa!

HUOM. Tämä workshop sisältää ylösalaisia asentoja; jos sinulla on korkea verenpaine tai sydän ongelmia, refluksitauti, silmän paine häiriöitä, palleatyrä, juuri tuolloin kuukautiset niin silloin tämä workshop ei ole sinulle.

Earlier Event: September 15
Inversiot workshop - Yoga Wall