Back to All Events

Inversiot workshop - Yoga Wall

  • Yoga Nordic Urho Kekkosen katu Helsinki, 00100 Finland (map)

Inversioita, eli ylös alaisia asentoja, kuten hartia- ja päälläseisontaa kutsutaan joogan kuninkaaksi ja kuningattareksi. Miksi? Koska niiden hyödyt ovat niin valtavan loistavat. Jokainen kehosi järjestelmä saa voimaannuttavan stimulaation inversioissa. 

Nämä ylösalaiset asennot vaativat kuitenkin paljon harjoitusta ja osaamista. Jooga seinän avulla pääset harjoittelemaan ylösalaisia asentoja turvallisesti ja tuettuna. Näin saat nauttia niiden uskomattomista hyödyistä ja tuntea inversioiden luoman syvän rauhan ja tasapainon itsessäsi. 

Tervetuloa!
Huom. Kontraindikaatiot: Jos olet juuri ollut leikkauksessa (aivot), sinulla on silmissä paine ongelmia, takaisinvirtausta (eli närästystä) tai palleatyrä, korkea verenpaine tai kuukautiset tämä workshop ei ole sinulle juuri nyt sopiva. 

Earlier Event: August 30
SUP Meditaatio
Later Event: November 17
Vapauta hermosto - Yoga Wall Workshop